U bent nu hier: Home » Wie zijn wij?

HOE IS HET ALLEMAAL ONTSTAAN

VAN ICT NAAR WIJNIMPORTEUR EN DE LIEFDE VOOR PIEMONTE

Rob Naaijkens Greenflash Wijn Proeven Wijnproeverij De eigenaar van deze webshop ben ik, Rob, en mijn liefde voor eerlijk eten en (h)eerlijke wijnen ontstond na enkele mooie reizen door de streek Piemonte. Na diverse jaren als ICT’er (waar ik mij overigens ook nog steeds in uit kan leven….) ben ik een nieuwe passie begonnen, het importeren van Italiaanse wijnen. Via mijn passie wil ik u ook kennis laten maken met de bijzondere en lekkere wijnen uit Piemonte maar ook met andere pareltjes uit Italië. Soms maak ik een uitstapje naar andere landen omdat ik denk dat ook daar mooie wijnen vandaan komen. Maar, Italië blijft de basis.

De wijnen worden met passie gemaakt door kleine wijnmakers in de regio. Zij beschikken over fantastische lokale omstandigheden en een uitgebreide wijnkennis. Dat geeft de wijnen een unieke en exclusieve smaak. Geen massaproductie, maar een (h)eerlijk product uit een ongerepte streek.

Ik krijg wel eens de vraag hoe kom je aan de naam Greenflash Wijn, dat zal ik uitleggen. Naast een passie voor wijn heb ik ook een liefde voor Bonaire. Deze bijzondere Nederlandse Gemeente heb ik regelmatig bezocht en aan het eind van de dag, bij het drinken van een heerlijk glas wijn, zie je dan de zon ondergaan in de zee. Vaak gaat deze onder en wordt het “gewoon” donker echter soms gaat de zon onder en komt dan kort daarna nog even terug als een flits. Deze flits wordt een Greenflash genoemd. Een bijzonder fenomeen wat niet zo vaak voorkomt en iedere keer weer een geweldig is. Dus daar komt de naam Greenflash Wijn vandaan.

Ik nodig je graag uit deze passie zelf te proeven. Interesse? Neem contact met mij op.

193x bekeken sinds 01-01-2022
WEBSHOP

Nieuwsgierig geworden?

Greenflash Wijn heeft een assortiment Italiaanse wijnen en gratis verzending vanaf € 85,- Altijd gratis persoonlijke bezorging in Tilburg e.o.
WEBSHOP

ELKE DAG BEREIKBAAR:

ideal   MasterCard   AMEX   VISA   SEPA   Apple Pay   Sofort   Blefius   Bancontact   GiroPay